Spuštění e-shopu

Vážení přátelé,

dneškem spouštím eshop s potřebami pro pěstování primárně ibišků, ale určitě zde najdete produkty, které využijete pro pěstování jiných rostlin ať už u Vás doma nebo na zahradě.

Nekladu si za cíl nabízet široký sortiment zboží a nejnižší ceny. Vzhledem k primárnímu zaměření na tropické a subtropické ibišky vybírám do sortimentu jen to zboží, které považuji za vhodné pro pěstování těchto rostlin a s tím je spojené mé případné poradenství, které považuji za jeden z výrazných benefitů, které mohu nabídnout.

Prosím omluvte případné komplikace při prvotním běhu obchodu. Snad bude vše fungovat bez potíží, ale kdyby cokoli nefungovalo, neváhejte mi napsat.

Drtivá většina produktů momentálně není skladem a tudíž na objednávku, nicméně bych ráda průběžně sklad plnila a položky měla nachystané k okamžitému odběru.

V případě, že by Vám  obchodě něco chybělo, tak se neváhejte ozvat. Zcela jistě nezvládnu myslet na všechno, takže mě klidně zásobujte podněty. Průběžně budu určitě doplňovat další položky a ještě dnes bych ráda doplnila nějaké položky z plastů – květináče, sadbovače, konvičky, rozprašovače apod.

Možnost platby je pouze předem na účet a to nejen kvůli EET, ale také z toho důvodu, že odmítám posílat zboží na dobírku a hradit případné náklady spojené s nevyzvednutým zbožím apod. ze svého.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *